Massuniq

Massuniq bestaat uit het Utrechtse ontwerpersduo Shanna Deurloo en Robert Jan Snoeks. Beiden studeerden af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Shanna in 2006 Industriƫle Vormgeving en Robert Jan een jaar later 3D-design. Het luxe accessoiremerk Massuniq begonnen zij in 2008 en valt op door wiskundige en ambachtelijke ontwerpen. De complexe ontwerpen van Massuniq kunnen niet door machines gemaakt worden en zijn daarom altijd handgemaakt.

Fashion ClashModefabriek

Op uitnodiging van de organisatie van de Modefabriek heeft Massuniq een stand in het NEXT (new design) segment van deze beurs. Tijdens dit evenement op 25 en 26 januari in de RAI in Amsterdam is de eerste collectie tassen van Massuniq te zien.

Amsterdam International Fashion Week (AIFW)

Tijdens de gehele AIFW zijn ontwerpen van Shanna en Robert Jan te zien in de showroom van het stoffenhuis Kvadrat aan de Sarphatistraat in Amsterdam. Speciaal voor deze gelegenheid maakte Massuniq een aantal tassen van Kvadrat stoffen.

Catwalkshow Gary Symor

Voor de modeshow van couturier Gary Symor ontwierp Massuniq accessoires geĆÆnspireerd op de geometrische kleding van de modeontwerper. Deze catwalksieraden zijn te zien in de modeshow van Gary Symor, op zondag 1 februari om 18.00 uur in de showroom van Vitra te Ouderkerk aan de Amstel.